Det er tid til en ny telekonference om rente- og valutamarkederne, hvor vi udover at diskutere den seneste finansielle markedsudvikling, også kigger tilbage på rækken af centralbankmøder denne uge.

Den globale økonomi begynder på den ene side så småt at åbne op igen, og på den anden side ser vi nu for alvor nøgletal, der viser dybden af krisen. Hvad kommer til at dominere de finansielle markeder herfra? Kan gode nyheder om COVID-19 behandling eller vaccine ændre udsigterne mere fundamentalt, og kan vi endda se, at de lange renter begynder at stige på et tidspunkt?  

Betyder den voldsomme stigning i offentlig gæld mange steder at vi står overfor en ny europæisk gældskrise? Er der safe-haven flows på vej ind i de 'sikre' skandinaviske markeder? Hvad vil det betyde for dollaren?  Kommer der nye olieprisfald? Euribor fixingerne er kørt op - hvorfor? Og hvad kan vi forvente fremover?

Lyt med på fredag d. 1. maj 2020 kl. 10.30 CEST, når vi - igen - forsøger at give et overblik over situationen i rente- og valutamarkedet set med danske briller (forventet varighed ca. 30 min).

Kaldet modereres af Christin Tuxen (chefanalytiker, valuta) og Arne Lohmann Rasmussen (chefanalytiker, renter).

Deltag via dette Skype link  (bemærk dog at dit navn vil være synligt for andre tilhørere samt at kaldet vil blive optaget og distribueret efterfølgende).

Alternativt kan du ringe ind ved at benytte et af nedenstående telefonnumre og konference-ID: 611646800

 

Læs den oprindelige artikel på Danske Bank researchs hjemmeside.